Tapas Meny

Minimum antall er 5 tapas og 10 personer levert klart til oppvarming.
Anrettes på deres fat og skåler.
 
 
Scampi med chili, hvitløk og ingefær 40,-
Reker i basilikumdressing 40,-
Makiruller med ørret, vårløk og kaviar 40,-
Spicy hjemmelagde krabbekaker 40,-
Ørret og røkelakspai 40,-
Potetstappe med saltet fisk, solmodne tomater og oliven 40,-
Marinert breiflabb med basilikum 60,- pr person
Panerte kamskjell 70,- pr person
Hummersalat i trøffelmajones 80,-
 
Dadler med bacon og timian 40,-
 Geitost med sotrahonning og nøtter 40,-
Landkylling med sitron og rosmarin 50,-
Marinerte kyllingvinger 40,-
Glasert svineribbe 40,-
Lammepølser 40,-
Oksegryte med bacon og rødvin 60,-
Kokken Arthurs krydrede kjøttboller i tomatsaus 40,-
Pai med bacon, purre og parmesan 50,-
Kyllingburger med andelever og rosiner 80,-
Fylte bifftomater 40,-
Marinert sjampiong30,-
Saltbakte poteter med Mojo 30,-
marinerte oliven 30,-
focacciabrød 25,-
Aioli 15,-
urtesmør 15,-
Gresk salat 30,-

Alle priser er eks mva